Bilim - Felsefe

Meksika Kongresi’nde canlı yayında uzaylı fosilleri

Meksika’da uzaylı olduğu iddia edilen ve 1000 yaşında olduğu tahmin edilen iki canlının fosili canlı yayınla halka gösterildi.

Ufolog Jaime Maussan, mumyalanmış örneklerin “karasal evrimimizin” bir parçası olmadığına ve DNA’larının neredeyse üçte birinin “bilinmediğine” dair yeminli ifade verdi.

Geçtiğimiz yıllarda Peru’da yapılan arkeolojik çalışmalarda yüzlerce mumyalanmış çocuk mezarları keşfedilmişti. Bazı bilim adamları bu gösterilen mumyaların yine geçmiş dönem yaşayan insanların olduğunu belirtiyor ancak Ufolog Jaime Maussan bunların DNA’sının dünyaya ait olmadığını söylüyor.

Ufolog Jaime Maussan: Bu örnekler bizim karasal dünyamızın bir parçası değil. Bunlar bir UFO enkazından sonra bulunan varlıklar değil. Diatom madenlerinde bulundular ve daha sonra fosilleştiler. Maussan katılımcılara, örneklerin Meksika Özerk Ulusal Üniversitesi’ndeki (UNAM) radyokarbon tarihlemeyi kullanarak DNA kanıtları elde edebilen bilim adamları tarafından incelendiğini söyledi.

Diğer DNA örnekleriyle karşılaştırmalar yapıldıktan sonra örneklerin yüzde 30’undan fazlasının DNA’sının “bilinmediği” tespit edildi. Basın açıklaması sırasında örneklerin röntgen görüntüleri de gösterildi; uzmanlar yeminli ifade vererek cesetlerden birinin içinde “yumurta” bulunduğunu, her ikisinde de Osmiyum gibi çok nadir metallerden yapılmış implantların bulunduğunu söyledi.

https://x.com/gazeteumut/status/1701916709957857531?s=20

Paylaşın